STEVIE KER

A zenekar hangtechnikusa Zsolt Simo. Bárminemű technikai kérdéssel kapcsolatban kérjük vegyék fel vele a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben!

Jelen rider a szerződés szerves részét képezi. A szerződés aláírása jelen rider elfogadását jelenti.

Zsolt Simo hangtechnikus

STEVIE KER zenekar rider

Színpadtechnika:

A zenekar 5 tagjának minimum 6x4 méteres színpadra van szüksége a koncert lebonyolításához. A doboknak, lehetőség szerint, kérünk egy 3x2 méteres emelvényt biztosítani.

Fénytechnika:

A szolgáltatónak a hely adottságainak, illetve a rendezvény jellegének megfelelő fénytechnikával kell rendelkeznie. Különösen fontos a szemből való megvilágítás, meleg fehér fénnyel. A fénytechnikusi feladatokat a szolgáltatónak kell ellátni egy józan fénytechnikussal a koncert idejére.

Hangtechnika:

A szolgáltatónak a hely adottságainak, illetve a rendezvény jellegének megfelelő hangtechnikával kell rendelkeznie. Nagyobb rendezvényeken rendszermérnök jelenléte szükségeltetik a hangbeállás és a koncert ideje alatt is. A zenekar teljes mikrofonparkkal, fülmonitor rendszerrel, illetve keverővel rendelkezik. Egy aktív monitort kérünk. L+R-t adunk!!!

Backstage:

A zenekar és stáb össz. létszáma 7 fő. Ennek megfelelő méretű zárható vagy őrzött öltöző(k)re van szükségünk. Szabadtéri rendezvény esetén őrzött öltözősátor (amelynek egyik oldala sem átlátszó!!), megfelelő mennyiségű székkel, asztallal, valamint kizárólag a Zenekarnak és a személyzetnek fenntartott mobil wc-t kérünk. Továbbá kérnénk 12x0,5L szénsav mentes ásványvizet. A backstage területét minden esetben kérnénk elkeríteni a közönség elől! Egyéb, de fontos: Kérjük a rendezvény területére min. 2 db behajtási engedélyt, valamint az érkezéstől a távozásig min. 2 db parkolóhely biztosítását, lehetőség szerint a színpadhoz legközelebbi helyen. Felpakoláshoz, illetve hang beállásra ideális esetben legalább 1 órára van szükségünk, abban az esetben ha a zenekari kisbusz egész a színpadig tud menni. Ha a színpad nehezen megközelíthető, minimum 2 stage handre van szükségünk a parkoláshoz. Ez befolyásolhatja a parkolási időt.

Tagok

Ének: Keresztes István – ének
Szóló Gitár: Ur Csongor – szóló gitár
Paskuy Tamás – szóló gitár: 
Ur Attila – basszus gitár
Kiss Sándor – dob

Stevie Ker zenekar
Nagyvárad

Szenvedély

Az album egy izgalmas út, mely erőt és ihletet ad.